ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisi Başvuruları

Üniversitemiz Senatosunun 21/02/2023 tarihli ve 09 sayılı toplantısında kabul edilen Erciyes Üniversitesi ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslara göre Üniversitemizde aktif araştırma faaliyeti gösteren araştırma gruplarına laboratuvar ve/veya ofis alanları tahsis edilebilecektir. Bu tahsiste araştırma gruplarının aktif çalışmaları, projelerinin niteliği, üniversitenin araştırma çıktılarına sunulacak katkılar ile ihtiyaç ve imkânlar dikkate alınacaktır. ArGePark binasında laboratuvar ve/veya ofis alanı ihtiyacı olan araştırma gruplarının belirtilen usul ve esasları inceleyerek 14 Ekim 2024 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Araştırma Dekanlığına resmi yazı yoluyla iletmeleri gerekmektedir. ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine ilişkin süreçler hakkında Araştırma Dekanlığı ile (Dahili Tel. 12500) temasa geçilebilir.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ARGEPARK LABORATUVAR VE OFİS ALANI TAHSİSİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Basvuru Formu

17 Eylül 2024 Salı