Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reha KILIÇHAN Türk Mutfağı Temalı Akademik Panele Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile hazırlanan Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Kitabından hareketle hayata geçirilen Türk Mutfağı Haftası, 2022 yılından itibaren ülkemizin dört bir yanında ve dış temsilciliklerimiz aracılığıyla tüm dünyada dikkat çekecek düzeydeki etkinliklerle kutlanmaktadır. Bu bağlamda, Kayseri genelinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, 22 Mayıs 2024 tarihinde Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türk Mutfağı temalı akademik panele fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Reha KILIÇHAN davetli konuşmacı olarak katılmış olup “Türk Mutfağının Uluslararasılaşmasında Kayseri Mutfağının Yeri ve Önemi” konulu konuşma gerçekleştirmiştir.

24 Mayıs 2024 Cuma