Fakültemiz, Engelsiz Üniversite Ödülleri'nde Turuncu Bayrak’la Ödüllendirildi

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen 2024 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri'nde önemli bir başarıya imza attı. Senato Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Fakültemize mekânda erişilebilirlik alanında "Turuncu Bayrak" ödülünü takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun tarafından, Fakültemiz dışında Spor Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve Araştırma Dekanlığı Ar-Ge Park Binasına mekânda erişilebilirlik ödülü kapsamında “Turuncu Bayrak”, İletişim Fakültesi’ne ayrıca 2024 Yılı Eğitimde Erişilebilirlik Ödülü kapsamında da “Yeşil Bayrak” ile Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik “Mavi Bayrak” aday ödülü verildi.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, üniversitemizin engelli bireylerin yükseköğretime tam ve etkin katılımını sağlama konusunda gösterdiği özverili çalışmaları vurgulayarak, ödülün fakültemizin ve üniversitemizin bu alandaki başarılı uygulamalarının bir yansıması olduğunu belirtti. Prof. Dr. Altun, ödüle layık görülen tüm fakültelerimizin akademik ve idari personeline teşekkürlerini iletti. Fakültemiz, Engelsiz Üniversite Ödülleri'nde Turuncu Bayrak’la Ödüllendirildi.

09 Eylül 2024 Pazartesi