Çift Anadal Yandal Programına Kayıt Hakkı Kazananlar

Kayıt Yaptıracağı Çift Anadal/ Yandal Programı
1120520484
Uğur SARAÇ
Rus Dili ve Edebiyatı (İ.Ö.)
Turizm Rehberliği Çift Anadal Programı
1120321029
Emre KARATAŞ
İngiliz Dili ve Edebiyatı
Turizm Rehberliği Çift Anadal Programı
1120520450
Emre YILDIRIM
Rus Dili ve Edebiyatı (İ.Ö.)
Turizm Rehberliği Yandal Programı

Öğrencilerin Dikkatine

• Yukarıdaki tabloda isimleri bulunan öğrenciler yine tabloda belirtilen bölümlere Yandal ve Çift Anadal Programına kayıt hakkı kazanmışlardır.

• Yandal ve Çift Anadal Programına kabul edilen öğrencilerin Yandal ve Çift Anadal Program kayıtları  16 - 18 Eylül 2024 tarihlerinde bizzat “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında” yapılacaktır. Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

• “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında” Yandal ve Çift Anadal Programına kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler, kayıt hakkı kazandığı bölümün / anabilim dalının Çift Anadal / Yandal program temsilci (Arş. Gör. Dr. Nazlı AYSİN ÖRNEK) ile   16 - 18 Eylül 2024 tarihlerinde seçmesi gereken dersler ile ilgili görüşerek ders kayıt işlemlerini tamamlamalıdır.

10 Eylül 2024 Salı