13 Haziran 2025 tarihinde saat 14.00’te, Fakültemiz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Toplantı Salonu’nda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.
Toplantıda; program derslerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalara devam edilmesi, bölümde 6+2 veya 7+1 uygulamalı eğitim sistemlerinin uygulanabilirliğinin değerlendirilmesi, programla ilgili bilgi ve içeriklerin gözden geçirilmesi, staj süreçleri ve ilgili yönergelerin incelenmesi ile 2025-2026 Güz Dönemi ders bilgi paketlerinin güncellenmesine ilişkin hususlar ele alınmıştır.
Ayrıca, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi ile yapılması planlanan iş birliği protokolünün içeriği değerlendirilmiştir.
Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin paylaşılmasıyla sona ermiştir.
