4 Eylül 2025 Perşembe günü saat 11.00’de Prof. Dr. Cengiz Utaş Konferans Salonu’nda Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya tüm akademik personel katılım sağladı.
Dekan Prof. Dr. Kenan Güllü’nün başkanlığında yürütülen oturumda 2025–2026 güz yarıyılına ilişkin gündem maddeleri ele alındı. Toplantıda özellikle bu dönemde öğrenci alımına başlayan Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile ilgili bilgilendirmeler, akreditasyon süreci, bölümlerin kontenjan ve doluluk oranları, TÜBİTAK 2209-A ve B proje başvuruları, intibak ve danışmanlık uygulamaları, burs imkanları, oryantasyon programı, yıl içerisinde gerçekleştirilecek etkinlikler ve ders bilgi paketleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Ayrıca öğretim elemanları döneme ilişkin görüş, öneri ve dileklerini paylaşarak toplantıya aktif katkı sundular.