Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÜLKER, Türk Mutfağı Haftası Paneline Katıldı

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÜLKER, Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi ortaklığında düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında 21.05.2024 tarihinde düzenlenen “Türk Mutfağında Modern Yaklaşımlar” konulu panele moderatör olarak katılmıştır. Panele Sinan Chef Restaurant İşletmecisi Sinan YAVUZ, KAYOTED Başkanı Murat ERDAL, Hacı Steak House Restaurant İşletmecisi Yunus Emre ÖZDEMİR, Uzman Diyetisyen Rabia ÖZASLAN, Türkiye Otelciler Birliği Bölge Müdürü Nedim BAHAR ve KAGAD Başkanı Kadim BIYIK konuşmacı olarak katılmıştır. Panelin ardından soru-cevap bölümüne katkı sağlayan dinleyicilere konuşmacılar tarafından farklı hediyeler sunulmuştur.

28 Mayıs 2024 Salı