Fakültemiz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 15. Dönem mezunlarını verdi.

Prof. Dr. Cengiz UTAŞ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih ALTUN, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali HASDAL, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü DURSUN, Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Özgün ORAL, Radisson Blu Hotel Bölüm Müdürlerinden Muharrem BAYRAM, Kayseri Develiler Derneği Başkanı İsmail ARSLAN, TURAN Derneği Başkanı Ali İhsan ÖZTÜRK,  Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Orhan PÜSKÜLLÜ, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ ile öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve aileler katıldı.

Dekan Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ konuşmasında Fakültemiz hakkında bilgiler vererek mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Konuşmasında öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Fatih ALTUN ise öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek ilerideki yaşamlarında eğitimlerini sürdürmelerinin önemini vurguladı.

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi. Tören, öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatması ve mezuniyet pastasının kesilmesiyle son buldu.

12 Haziran 2024 Çarşamba