TÜBİTAK 2209 A Proje Süreçleri Eğitimi Toplantısı

Değerli Öğrencilerimiz; TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, “2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri" 2024 yılı başvuruları başlamıştır. Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek; ön lisans öğrencilerine ise lisans öğrenimi öncesinde proje hazırlama kültürü kazandırmaktır.

Bu proje çağrısı kapsamında 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 11.00'de Prof. Dr. Cengiz UTAŞ Konferans Salonu'nda projenin süreçleri ve yürütülmesi hususlarının görüşülmesi üzerine toplantı gerçekleştirilecektir. Potansiyelinizi keşfetmenizi teşvik etmek ve okulumuzu her zaman olduğu gibi bir adım daha ileri taşımak adına toplantıya katılım göstermeniz beklenmektedir.

22 Mayıs 2024 Çarşamba