Öğrencilerimiz Profesyonel Rehberler ile Buluştu

Öğrencilerimiz, Nevşehir Rehberler Odası'nın (NERO) profesyonel rehberleri ile buluştu.

Fakültemiz ve Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) işbirliği ile 7 Mart Perşembe günü Prof. Dr. Cengiz UTAŞ Konferans Salonu'nda Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ moderatörlüğünde "Profesyonel Rehberler Öğrencilerimizle Buluşuyor" başlıklı panel gerçekleştirildi. Panele İl Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü Dursun misafirler olarak, NERO Başkanı Özay Onur ve KAYTİD Başkanı Serdar Sarıçam panelist olarak katıldı.

Soru cevap etkinliği ile devam eden panel, Fakültemiz adına KAYTİD Başkanı Serdar SARIÇAM'ın NERO Başkanı Özay ONUR'a teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi.

08 Mart 2024 Cuma