48. Turizm Haftası Etkinlikleri: Erdemli Gezisi

48. Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında Valimiz Sayın Gökmen ÇİÇEK, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ, İl Kültür Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü DURSUN, Fakültemiz Öğretim Elemanları ve öğrencilerimiz ile ilimizin turizm paydaşlarının da katılımları ile İncesu ilçemize gezi düzenlendi. Gezi kapsamında önce Kara Mustafa Paşa Kervansarayı Külliyesi'ni gezen katılımcılar ardından Erdemli Vadisi'nin tarihi güzelliklerini deneyimlediler.

Erdemli Vadisi'nde Valimiz Sayın Gökmen ÇİÇEK'in de programa teşrifi ile oluşan samimi ortamda, folklorik unsurlarımıza dikkat çekildi ve bölge sakinleri ile katılımcılar şarkılar söylediler. Program, ilimiz turizm paydaşı işletmelerin ikramlarının ardından sona erdi.

18 Nisan 2024 Perşembe