Divan Genel Müdürlük İnsan Kaynakları Müdürü Ayşegül Özdemir öğrencilerimizle bir araya geldi

Ülkemizin önde gelen zincir otellerinden Koç Holding’e bağlı Divan Grup İK Müdürü Ayşegül Özdemir, 29.03.2024 Cuma günü Cengiz Utaş Konferans Salonu'nda “Turizm Sektöründe Kariyer Fırsatları” başlıklı sunumunda öğrencilerimizle bir araya gelmiştir. Özdemir, öğrencilerimize çeşitli kurumları bünyesinde bulunduran Divan Grubu’nun hizmetleri ve staj imkânları hakkında bilgi verirken aynı zamanda kişisel deneyimlerini de paylaşarak öğrencilerimizin Grup ve turizm sektörü hakkında derinlemesine bilgi sahibi olmasını sağlamıştır. Soruların ardından Divan Grubu bünyesindeki otellerde staj yapmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları ile ilgili yapması gerekenleri ve gerekli iletişim bilgilerini paylaşarak sunumunu sonlandırmıştır.

29 Mart 2024 Cuma