Birim Danışma Kurulu Toplantısı

2024 yılı Fakültemiz Birim Danışma Kurulu ilk toplantısını 18 Mart 2024 tarihinde saat 19.30'da gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erşan YILDIZ ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Halit AKIN, Fakültemiz Birim Kalite Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Harun ÇALHAN, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü DURSUN, Kayseri Otelciler Derneği Başkanı Murat ERDAL, Kayseri Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet DOĞAN, TUROB Kayseri İl Başkanı Nedim BAHAR, Anadolu Sağlık Turizmi Derneği Başkan Yrd. Ergün SEZER, Crowne Plaza Kayseri Genel Müdürü Mahmut AKAY, Radisson Blu Kayseri Genel Müdürü Altuğ ÇİLOĞLU, TÜRSAB Erciyes BTK Başkanı Ali Emre MART, TEV Kayseri Şube Başkanı Akın BAYRAK, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Furkan Mustafa ONURSOY, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Burak ILGIN katılmışlardır. Toplantı Fakültemiz Dekanı Birim Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ'nün Kurul üyelerine Fakültenin kuruluşu geçiş aşamaları ve bölümleri hakkında bilgilendirme yapması ve Kurul üyelerinin konuşmalarıyla son bulmuştur. Toplantıya katılımlarından dolayı dış paydaş temsilcilerine teşekkür ederiz.

20 Mart 2024 Çarşamba