Fakültemizde Genel Bıçak ve Pastacılık Ekipmanları Eğitimi Düzenlendi

Fakültemizde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanlığı organizasyonuyla 20.04.2022 tarihinde Pirge Bıçakçılık tarafından “Genel Bıçak ve Pastacılık Ekipmanları Eğitimi” düzenlendi. Etkinliğe Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Sayın Kenan GÜLLÜ, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sayın Mehmet UMUR ve Dr. Öğr. Üyesi Sayın M. Halit AKIN’ın yanısıra öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Pirge Bıçakçılık tarafından verilen eğitimde 500’ten fazla bıçak öğrencilerin deneyimine sunuldu. Bıçak bileyleme yarışmasında kazanan öğrencilerimize bıçak ve önlük hediye edildi. Eğitim sonrasında Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Sayın Kenan GÜLLÜ tarafından Pirge Bıçakçılık yetkilileri Sayın Tankut PAÇACI ve Sayın Sadık DOĞAN’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Başlama Tarihi : 20 Nisan 2022 Çarşamba 15:00
Bitiş Tarihi : 20 Nisan 2022 Çarşamba 16:00