Fakültemiz Öğrenci Basketbol Takımı 20. Geleneksel Spor Şenliğine Katıldı . 09.03.2020

Fakültemiz Öğrenci Basketbol Takımı ERÜ 20. Geleneksel Spor Şenliği kapsamında Fen Fakültesi Basketbol Takımı ile karşılaşmıştır. Arş. Gör. Mustafa ÜLKER antrenörlüğündeki takımımız son saniyesine kadar heyecan dolu karşılaşmadan 53 – 41 mağlup ayrılmıştır. Özverili ve çalışkan öğrencilerimizi kutlarız. Takım oyuncularımız karşılama öncesinde tribündeki kadınlara çiçek vererek Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Karşılaşmayı Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Kurtuluş KARAMUSTAFA’nın yanısıra çok sayıda Fakültemiz öğretim elemanı, idari personeli ve öğrencisi takip etmiştir. Maçın ardından Prof. Dr. Sayın Kurtuluş KARAMUSTAFA soyunma odasına gelerek sporcuları tebrik etmiştir.