Fakültemiz Gastronomi Kulübü 05.03.2020 tarihinde 2. Geleneksel Yöresel Çorbalar - Tadım Etkinliği'ni gerçekleştirmiştir. Etkinlik kapsamında Güneydoğu Anadolu yöresine ait çorbalardan "Lebeniye Çorbası", "Alaca Çorbası" ve "Ezogelin Çorbası" pişirilerek üniversitemiz akademik, idari personeline ve öğrencilerine servis edilmiştir. Düzenlenen etkinliğe Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mustafa ÇALIŞ, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Kurtuluş KARAMUSTAFA, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Ömer ŞANLIOĞLU’nun yanı sıra Üniversitemiz öğretim elemanları ve çok sayıda Üniversitemiz öğrencisi katılmıştır..