Travelexpo Ankara'da Erciyes Üniversitesi ve Turizm Fakültesi ile Kayseri İlinin Kültürel Çekicilikleri Anlatıldı. 19.11.2019

Türkiye’nin ve Ankara'nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından birisi olan Travelexpo Fuarına 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak katılım sağlandı. Fuara Turizm Fakültesi öğretim elemanlarından Arş. Gör. Mehmet Halit AKIN ve fakülte öğrencileri katıldı. Fuarı ziyaret eden ulusal ve uluslararası düzeydeki işletme ve ziyaretçilere Erciyes Üniversitesi ve Turizm Fakültesi ile Kayseri’nin kültürel değerlerinin yanı sıra Erciyes Kayak Merkezi hakkında bilgilendirme ve tanıtımlar yapıldı. Ayrıca fuar süresi boyunca, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’nın yanı sıra Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ömer ŞANLIOĞLU, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil ÖZER standımızı ziyaret etmişlerdir.