Açış Dersi - 22.10.2019

Fakültemizin 2019 - 2020 öğretim yılı açış dersi Wyndham Grand Kayseri Hotel Genel Müdürü Emine BOZKURT tarafından verilmiştir. 22 Ekim 2019 Salı günü Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Prof. Dr. Cengiz UTAŞ konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Bozkurt Fakültemiz öğrencilerine “Türkiye’de Konaklama Sektörünün Dinamikleri ve Geleceği” konulu açış dersini verdikten sonra öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Açış dersine Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Kurtuluş KARAMUSTAFA, Erciyes Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Ömer ŞANLIOĞLU ve Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Sayın Şükrü DURSUN’un yanı sıra çok sayıda öğretim elemanı, sektör temsilcisi ve öğrenci katılmıştır. Açış dersinin sonunda Wyndham Grand Kayseri Hotel Genel Müdürü Emine Bozkurt’a, Dekanımız Prof. Dr. Sayın Ömer ŞANLIOĞLU tarafından plaket takdim edildi.