ERÜ TURİZM FAKÜLTESİ I. İSTİHDAM VE KARİYER GÜNLERİ

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi “İstihdam ve Kariyer Günleri”nin birincisi bu yıl 6-7 Mart 2014 tarihlerinde Fakültemizde gerçekleştirilecektir.

Ülkemizin hızla büyüyen sektörlerinin başında gelen turizm sektörünün en önemli sorunlarından biri nitelikli ve eğitimli personel eksikliğidir. Kaliteli hizmet sunumu ve müşteri memnuniyeti sağlamanın ön koşulu olan nitelikli personel ihtiyacınıza cevap vermek için Kayseri’deki, Bölgemizdeki ve Ülkemizdeki ulusal ve uluslar arası zincir işletmeler dâhil birçok turizm işletmesi “I. İstihdam ve Kariyer Günleri” etkinliğine katılacaklardır.

Genel müdür, departman müdürü ve insan kaynakları müdürü düzeyinde temsil edilecek olan bu etkinlikte turizm işletmeleri kendilerini tanıtma, ERÜ Turizm Fakültesi’ni tanıma, Fakültenin yaklaşık 500 öğrencisi ile tanışma, görüşmeler yapma ve böylece hem nitelikli personel temini hem de stajyer öğrenci istihdamına yönelik fırsatlar elde etme fırsatı yakalayacaklardır. Bu bağlamda, bu etkinliğin “üniversite-sanayi” işbirliği çerçevesinde turizm sektörü ile karşılıklı diyalog oluşturma imkânının da oluşturulmasına katkılar sağlayacağı ön görülmektedir.

1. Ankara Sheraton
2. Swissotel Ankara
3. Kayseri Hilton
4. Accor Grubu (Novotel / İbis Otel)