Turizm Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Kayseri Radisson Blu Otel’e Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

Turizm Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Kayseri Radisson Blu Otel’e Teknik Gezi Düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin bilgi, görgü ve deneyimlerini artırmak amacıyla Kayseri Radisson Blu Otel’e teknik gezi düzenlenmiştir.

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’nın da katıldığı ve Arş. Gör. Mehmet Halit AKIN rehberliğinde düzenlenen gezi kapsamında Kayseri Radisson Blu Oteli yöneticileri öğrencilere departmanların işleyişleri hakkında bilgiler vermişlerdir. Yaklaşık olarak 2 saat süren teknik gezinin sonunda otel yönetimi tarafından öğrencilere cafe-break verilmiş, yöneticiler ve öğrenciler arasında karşılıklı görüş alışverişine dayalı sohbet gerçekleştirilmiştir.

Teknik gezi, Dekan Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’nın Otel Müdür Atakan ALTUĞ’a ve departman yöneticilerine öğrencilerimize sağlamış oldukları bu fırsattan dolayı teşekkürlerini iletmesinin ardından sona ermiştir.