ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ KARİYER GÜNLERİ 6-7 MART 2014

Turizm Sektörünün Değerli Temsilcileri,

“Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi İstihdam ve Kariyer Günleri”nin birincisi bu yıl 6-7 Mart 2014 tarihlerinde Fakültemizde gerçekleştirilecektir.

Ülkemizin hızla büyüyen sektörlerinin başında gelen turizm sektörünün en önemli sorunlarından biri nitelikli ve eğitimli personel eksikliğidir. Kaliteli hizmet sunumu ve müşteri memnuniyeti sağlamanın ön koşulu olan nitelikli personel ihtiyacınıza cevap vermek için sizleri “İstihdam ve Kariyer Günleri” etkinliğimize davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız.

Bu etkinlikte işletmenizi tanıtma, Fakültemizi tanıma, yaklaşık 500 öğrencimiz ile görüşmeler yapma ve böylece hem nitelikli personel temini hem de stajyer öğrenci istihdamına yönelik fırsatlar elde edebileceksiniz. Bunların yanında, “üniversite-sanayi” işbirliği çerçevesinde sizlerle karşılıklı diyalog oluşturma imkânını da elde edeceğiz.

Bu etkinlikle ilgili sizleri aşağıdaki konularda kısaca bilgilendirmek istiyoruz.

a) Katılım herhangi bir ücrete tabi değildir.
b) Kendi standınızı getirebileceğiniz gibi Fakültemiz tarafından size bir veya iki adet (80cmX140cm ebadında) dikdörtgen masa tahsis edilecektir.
c) Standınızda işletmenizin tanıtımına ilişkin banner, gerdirme, kırlangıç bayrak, tanıtıcı broşür, CD, afiş ve pankart gibi tanıtıcı unsurlarla iş başvuru formu ve işletmenize ait bilgi ve belgeleri bulundurabilirsiniz.
d) Size tahsis edilen zaman diliminde sınıflarımızda öğrencilerimize sunumlar yapabilirsiniz.
e) Size tahsis edeceğimiz mekanlarda öğrencilerimiz ile iş görüşmesinde bulunabilirsiniz.
f) “İstihdam ve Kariyer Günleri” ile ilgili detaylı bilgiye ve kayıt formuna Fakültemizin web sayfasından ulaşılabilir (http://turizm.erciyes.edu.tr/).
g) Sağlıklı bir planlama yapabilmemiz için bu etkinliğe katılımınızı en geç 20 Şubat 2014 tarihine kadar kayıt formunu doldurarak bildiriniz.
h) Katılımcılara Fakültemizde Table d’Hôte öğle yemeği ikram edilecektir.
i) Şehir dışından katılacak ve konaklama ihtiyacı olanlar Fakültemizin kampus içerisindeki Uygulama Otelinde konaklayabilirler. Oda kahvaltı fiyatlarımız ve rezervasyon ile ilgili detaylı bilgiler için “otel.erciyes.edu.tr” web adresimizi ziyaret ediniz.

Öğrencilerimiz ile sizleri buluşturma amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte sizi, departman temsilcilerinizi ve özellikler insan kaynakları departmanı temsilcinizi de aramızda görmeyi ümit ediyoruz. Saygılarımızla.

Not:Ekli formu doldurarak bu etkinliğe katılma durumunuzu belirtebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI:
Adres :
Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 38039 KAYSERİ
Tel: 0 352 207 66 00 (Ana Santral)
43250 (Dekanlık Dâhili)

Faks: 0 352 437 84 11